Jag behöver större bostad

Jag nu bestämt mig för att sälja min nuvarande bostad och skaffa mig något större, gärna med stort badrum där det nya spabad som jag tänkt investera i får plats. Helst ska den nya lägenhet ligga här i Solna där jag bor nu, det vore utomordentligt trevligt. Faktum är att det till och med är ett krav. Jag är nämligen gravt lokalpatriotisk och vill liksom inte lämna mitt område i första taget. Hur som helst så bör jag väl ta och kontakta en bra mäklare som kan Solna och närliggande områden tämligen snart. För det börjar kännas relativt brådskande att ordna med den här saken, så är det ju ofrånkomligen för jag har börjat samla på mig så mycket prylar så att de knappt får plats längre. Vidare är köket otroligt litet och det känns inte alls kul att stå där och laga mat vilket stör mig då matlagning alltid varit min favorithobby. Nej, jag måste helt enkelt dra vidare och det mycket snart.

This entry was posted on Wednesday, October 31st, 2012 at 10:59 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply