Problem med åderbråck

Sedan en längre tid nu har jag haft påtagliga problem med åderbråck. Främst på fötter och på vaderna. Nu tror jag i och för sig inte att det här utgör någon allvarlig fysisk fara för min del. Men det går liksom inte att komma ifrån att bråcken är gravt missprydande och jag drar mig verkligen för att gå omkring i kortbyxor eller bada om somrar då jag helst inte vill visa upp mina ben hur som helst. Det är och har varit väldigt jobbigt och det känns som att jag nu borde göra någonting åt saken innan bråcken bli värre och jag får verkliga problem. Frågan är bara nu om jag ska kontakta någon privat plastikkirurg eller om jag ska vänta mig till den allmänna sjukvården. För det är ändå så att jag har en vag uppfattning om att man får betala hela grejen själv om det främst är ett estetiskt problem vilket det i mitt fall än är.

This entry was posted on Tuesday, October 30th, 2012 at 2:43 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply