Jag har varit och tittat på mässtält

Jag har varit och tittat på partytält med en kompis för hon funderar nämligen på att köpa ett tält till landet så att man kan vara utomhus när det regnar och vi brukar dessutom sälja saft och bullar på landet och då kan det ju vara bra att ha ett tält så att det ser ut som en liten bullaffär som folk kan handla i. Det finns nämligen ingen butik i närheten på mitt land så det går ganska bra att sälja mat och annat. Det bästa vore ju om man kunde sälja glass men det blir ju svårt att göra det med tanke på att glass smälter och vi måste köpa en frysbox om det ska gå att sälja glass på landet men det är ju inte otänkbart. Det är ju nämligen så att man lätt blir sugen på glass när det är varmt ute men det går inte att köpa på landet.

This entry was posted on Tuesday, February 28th, 2012 at 7:20 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply