Fel karriär kanske

Jag känner ibland att jag har halkat in på fel karriär. Egentligen säger mitt samvete mig att jag borde syssla med något där jag har en chans att hjälpa människor på något sätt. Min kusin gör absolut det. Han jobbar nämligen på ett företag som tillhandahåller hjärtstartare och annan sjukvårdsutrustning till olika företag och myndigheter. Dessutom erbjuder de utbildningar i dessa maskiners användning. Det är att hjälpa folk om något skulle jag vilja säga. Nu kanske man inte kan jämföra det här med att arbete inom sjukvården där man hjälper handgripligen och direkt så att säga. Men jag tycker att det är bra och beundransvärt ändå. Att det handlar om ett vinstdrivande företag tycker jag ändrar på den saken det minsta. De flesta stora sjukhus och även vårdcentraler är ju privatisera numera. Om det är något bra eller dåligt ska jag låta vara osagt. Den typen av diskussion har nämligen en klar tendens att spåra ur enligt min erfarenhet.

This entry was posted on Sunday, February 12th, 2012 at 2:38 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply