Något besviken

Jag är besviken. Besviken på mig själv för att jag inte i tid insett storheten ho Hosting. Frågan är faktiskt om jag ens gör det nu, fullt ut alltså. Det är liksom svårt att greppa enligt min mening. På samma sätt som det är svårt för många att ta till sig det faktum att universum expanderar. Eller hur, hur kan något är oändligt expandera? Det borde inte gå tycker man. Jag tycker inte att det borde vara möjligt i vart fall. Men det är ju ett faktum som inte verkar gå att bestrida på något rimligt sett. Nu vet jag inte varför någon skulle vilja göra det. Eller i och för sig nu blev jag själv lite sugen på att bestrida något. Inte nödvändigtvis att universum expandera dock utan det kan i princip vara vad som helst. Jag skulle till exempel kunna bestrida att den italienska fotbollsklubben Milan existerar. Bara för att.

This entry was posted on Wednesday, February 8th, 2012 at 3:23 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply