Nu ryker alla mina tygpåsar

Jag har slängt några gamla tygpåsar precis och det är ett stort steg i rätt riktning tycker jag för jag har nämligen lite svårt för att slänga gamla saker även om det inte är något som jag behöver men nu måste jag verkligen rensa upp lite här hemma för det börjar bli väldigt stökigt och det har att göra med att jag helt enkelt inte får plats med alla grejer som jag har och den enda lösningen är ju att sälja skiten helt enkelt och det är precis det jag ska göra nu tänkte jag. Jag har mycket gamla kläder som jag inte använder också och det kanske kan vara smart att sälja dom för det är ju synd att kasta mina kläder för de är ganska fina ändå och det vore ju inte helt fel att få lite extra pengar för det behöver jag just nu.

This entry was posted on Friday, January 27th, 2012 at 3:32 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply