Letar efter en auktion

Nu är det så att jag funderar lite på det här med auktioner på nätet , det är ju lite av känslan som försvinner när man gör en auktion på nätet än om man går på en riktigt auktion men på ett annat sätt så ökar ju spänningen eftersom man online inte ser vem det är man budar emot utan man ser bara något konstigt namn som står där. Så det är nog mest en smaksak om man väljer auktion på riktigt eller om man föredrar en auktion över nätet eller så. Men det är ju kanske så att den yngre generationen föredrar att göra allt online nu förtiden. Det kan ju vara så att de blir så mycket smidigare för dom och det kan jag förstå om jag ska vara ärlig.

This entry was posted on Monday, October 10th, 2011 at 2:38 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply